Château la Tour de Mons Margaux 1961

219,95

Niveau schouder.

De  vintage wijn  is volledig losgekoppeld van het concept van de wijn waaraan we gewend zijn, want het  is NIET een drankje, maar een emotie .

Wijn is een ideaal geschenk en toepasselijk bij tal van gelegenheden. Vooral een fles uit geboortejaar of huwelijksjaar. Deze fles uitverkocht? Geen zorgen er staan er nog veel meer op onze site. Via de rode zoekbalk kunt u eenvoudig op jaartal zoeken.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2011-rs3-08 Categorie:

Beschrijving

Wijn cadeau uit geboortejaar 1961

Bent u op zoek naar een Wijn cadeau uit geboortejaar 1961?

Dan bent u bij kelderwijnen.nl aan het juiste adres. In onze wijnkelder liggen mooie, exclusieve, oude, en jonge wijnen opgeslagen.

Uit eigen voorraad en altijd op de juiste manier bewaard gebleven.

In deze moderne tijd is het een uitdaging om een bijzonder en persoonlijk cadeau te vinden. Wij denken graag met u mee. Een oude fles wijn uit een speciaal jaar! Persoonlijker kan bijna niet. Denk aan een wijn uit:

Geboortejaar
Jubileumjaar
Huwelijksjaar
Vriendschapsjaar
Ontmoetingsjaar

Voor ieder mijlpaal hebben wij voor u een fles wijn. Enige wat nu belangrijk is: zorg dat u weet in welk jaar iemand geboren of getrouwd is :).

De ontvanger zal enorm verrast zijn met dit unieke cadeau. Dit is een cadeau waarover nagedacht is. De fles wijn kan ook worden geleverd in een houten wijnkist.

Met het schenken van een oude wijn uit een speciaal jaar, gaat u terug in de tijd. Beleef de geschiedenis.

Oude wijnen verdwijnen helaas uit onze samenleving. Wees zuinig en denk goed na voordat u besluit een oude fles wijn te openen.

Uniek verjaardagscadeau

Is de wijn nog op dronk?
Niemand kan garantie geven of een wijn nog op dronk is. Hangt van een aantal factoren af.
Belangrijk is : uit welke streek komt de wijn, en het oogstjaar. Hoe is de wijn al die jaren bewaard gebleven. Stelselmatig loopt de kwaliteit terug rond de 20 jaar oud.

Bewaar wijnen altijd liggend, en absoluut NIET in een koelkast. Wijnkelder is het beste, maar een klimaatkast volstaat ook.

Mocht u besluiten de oude wijn toch open te maken, hou er rekening mee dat de kurk poreus is. Gebruik een goede kurkentrekker!

Vintage wijn wordt niet beschouwd als een product om te worden geproefd, maar als een emotie te beschouwen, denk aan herinneringen aan een verleden tijd. Het is vooral een verzamelaars werk, met hoge antieke waarde.

Witte wijn.
Rode wijn
Rosé
Mousserende wijn
Port
Wijnaccessoires

Elke werkdag voor 16.00 uur besteld —> andere dag in huis.

Bent u op zoek naar andere leuke aanbiedingen, klik dan hier.

Extra informatie

Productgroep

Land van herkomst

Soort wijn

Wijnjaar

Aanbieding

Bij besteding van minimaal 70 euro hebben we een leuke aanbieding voor u. Klik op onderstaande aanbieding naar keuze, voeg deze toe aan uw bestelling en gebruik de bijbehorende kortingscode.Wijnkist voor 1 fles wijn
Kortingscode: gratiswijnkist
Luxe vintage look koloniale wijnkist
Kortingscode: vintagewijnkist

You have Successfully Subscribed!