Aanbieding!

Nebbiolo Langhe DOC 2002

39,95

Stap in de wereld van sentiment en herinneringen met een uniek cadeau: een fles wijn uit het betekenisvolle jaar 2002. Dit bijzondere geschenk biedt een tastbare link naar een belangrijk moment in iemands leven.

Hoewel het etiket van deze fles bevlekt is door de lekkage van een andere wijn, geeft dit juist een extra charme en authenticiteit aan het cadeau. Het weerspiegelt het feit dat het leven soms onverwachte wendingen neemt, maar dat zelfs in imperfecties schoonheid te vinden is.

Een fles wijn uit 2002 is een geweldige manier om iemand te herinneren aan een speciale gebeurtenis, zoals een jubileum, afstuderen, trouwdag of een andere mijlpaal die in dat jaar plaatsvond.

Het is een geschenk dat een persoonlijke betekenis draagt en de ontvanger eraan herinnert hoe ver ze zijn gekomen sinds dat bijzondere jaar.

Dus, als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand waar het jaar 2002 belangrijk voor was, overweeg dan zeker een fles wijn uit dat jaar. Ondanks de bevlekte etiket vertelt het een verhaal en biedt het een kans om samen te komen en te genieten van de waarde van herinneringen. Het is een geschenk dat de ontvanger zal koesteren en dat een blijvende indruk zal achterlaten.

Uitverkocht

Artikelnummer: 574-koel1-4 Categorie:

Extra informatie

Productgroep

wijn

Land van herkomst

Italië

Soort wijn

Wijnjaar

Beschrijving

2002 geboortejaar cadeau

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nebbiolo Langhe DOC 2002” te beoordelen
Vaak samengekocht:
Totaal: 8,95
nl_NLDutch